kormok_sminkek.jpg
 

Smink készítési tippek és tanácsok otthonra

Smink készítés otthon

Készíts magadnak elegáns és tartós sminket esküvőre! Ingyenes alkalmi smink tippekkel várunk! Hasznos tanácsokat adunk kezdőknek és a smink tetoválásról is szót ejtünk. Készítsd el a hozzád illő sminket és színezd be a napod!
 

Szexi esti smink

Beszeretnék mutatni nektek egy olyan sminket, ami megállja a helyét egy szórakozóhelyen, egy étterembe ha mész a pároddal, vagy akár egy mozis este alkalmával is. Szexi esti smink

Először is, hogy mikre lesz szükségünk. Kell egy krémes állagú alapozó, amelynek színe megegyezik a bőrünk színével, ezután egy kő púder szükséges, amit egy ecset segítségével viszünk fel arcunkra. Ezután a barna színű szemöldök ceruza(szájkontúr ceruza, szemceruza), szemhéjfestékek, fülpiszkáló,  aplikátorok (egy lapos fejű és egy kisebb fejű),  arcpirosító, hozzá az ecset és végül a szájfény.


                            
Smink kellékekMost pedig maga a folyamat:

Kezdjük az alapozással, a krémpúdert én kézzel szoktam felvinni az arcomra, ügyelve arra, hogy a nyak vonalon is eloszlassuk a púdert. Ezután következik a kőpúder használata, amit már ecset segítségével viszek fel az arcomra.

Ezután a szemöldököm csinosításával szoktam folytatni. Szemceruza segítségével, az én esetemben középbarna színűvel áthúzom a szemöldököm, szép ívet adok neki.

Most pedig jöhet a szemhéj. Erre kell a legnagyobb hangsúlyt és időt fektetni.

Első lépésként fekete szemceruzával kihúzom a szemem alul és felül is. Ez nem baj, ha nem sikerül olyan szépre, mivel erre még úgy is kerül más. A laposabb ecsettel egy világos színt veszünk fel (egész világos arany vagy barna), ezt felvisszük közvetlen a szemöldök alá. Ezzel kiemelve a szemöldök ívét.

A következő lépéshez a fekete-fehér szemhéjpúderre lesz szükség. A kisebb fejű ecsetre felveszünk egy jó nagy „adag” erős fekete festéket és ezt ütögető mozdulattal felkenjük a szem külső szélére. Akinek tetszik kicsit cicásabbra is kihúzhatja a szélét.Szexi esti smink

Miután ez megvan, a fülpiszkálóra lesz szükség. Ennek pedig az lesz a funkciója, hogy kicsit elsatírozzuk az éles határokat a szem belső felénél, illetve ha kicsit kimentünk a külső részénél is. Ezután egy másik színt választunk ki, az én sminkem esetén egy csillogósabb, közép zöld árnyalatú színt. Ezt szintén a kisebb ecsettel felvisszük a szem belső részére. Majd, hogy elkerüljük az éles határokat fülpiszkálóval összesatírozzuk a két színt óvatosan. A szemhéjat végül pedig még egyszer  kihúzzuk fekete szemceruzával, alul felül.

A szem  még inkább vadabbá tételéhez egy jó szempillaspirálra lesz szükségünk. Az én spirálom amint látjátok két színű. Ez azért van mert először a fehéret kenem fel, ezzel dúsabbá és hosszabbá téve a szempillát, majd rá a feketét. Aki szereti műszempillát is rakhat fel, ez már a ti ízlésetekre van bízva. 

A szem ezzel befejeződött, végezetül egy kis pirosító az arccsontra, szájfény a szájra és készen is van.

Remélem jó ötletet adtam nektek és minél többen kipróbáljátok!

 

Otthoni arcápolás tippek és tanácsok


Arcápolás


arcpakolások, otthoni fogfehérítés, pattanások kezelése

Frizura készítési tippek és tanácsok


Frizurák


női frizurák, alkalmi frizurák, 2013-as hajstílusok

Műköröm készítés videók


Smink videók


smink tippek, tartós smink készítés, sminkek kezdőknek

 

Smink készítés házilag

Smink tippek, Smink kezdőknek, Tartós smink

Egy jó smink elkészítése közel sem annyira bonyolult, mint amilyennek az elsőre tűnik! Igaz sok lépésből tevődik össze, mint például a bőrtípusunknak megfelelő krémes állagú alapozó megtalálása, jó korrektor és szemhéjpúder kiválasztása, valamint a szakszerű spirálozás. A tökéletes szemöldök elkészítése is elsajátítható otthon a tükör előtt némi gyakorlással, ha pedig tartós sminket szeretnél arra is van néhány gyakorlatias házi praktikánk! Cikkeinkben a 3D-s szempilla előnyeiről és hátrányairól egyaránt említést teszünk, valamint ingyenes videó tutorialjaink segítségével ötletes alkalmi sminkeket varázsolhatsz magadnak akár egy bálra, akár egy esküvőre készülsz!

Címkék: smink tippek, smink készítés, lépésről lépésre, tartós smink titka, alkalmi smink, 3D-s szempilla, smink videók, soros műszempilla, szemöldök festés, smink esküvőre