kormok_sminkek.jpg
 

Smink készítési tippek és tanácsok otthonra

Smink készítés otthon

Készíts magadnak elegáns és tartós sminket esküvőre! Ingyenes alkalmi smink tippekkel várunk! Hasznos tanácsokat adunk kezdőknek és a smink tetoválásról is szót ejtünk. Készítsd el a hozzád illő sminket és színezd be a napod!
 

3D-s szempilla előnyei hátrányai!

A 3D-s pillák lényege: Elsőnek megtisztítjuk a pillákat a szennyeződéstől, zsírtól, hogy jobban tudjon tapadni a ragasztós pilla az eredeti pilláinkhoz.  Ezt követően akár be is festhetjük a vendég pilláját feketére! Majd a szem alá helyezünk egy speciális szemkörnyék ápoló szem alátétet, mellyel az alsó pillákat leragasszuk, hogy a művelet közben ne tudjon kiállni és ez miatt összeragadni a felső pillákkal! Ez után a felső szemhéjat is leragaszthatjuk, ha esetleg nem jól csukódik vendégünk szemhéja, vagy csak a biztonság kedvéért. szemhéj, szempilla, 3D-s szempilla, 3 dimenziós szempillák, szempilla felhelyezés

Ez után a már megbeszéltek alapján kezdjük el felhelyezni egyesével a műszempillákat a speciális fekete ragasztóval! Ilyenkor egy speciális csipesszel szétválasszuk a vendég pilláit, hogy 1 db maradjon középen, míg a másik csipesszel a ragasztóba mártott pillát végig húzzuk a pillán, hogy a ragasztó mindenhová jusson, majd a felesleget letöröljük és ráhelyezzük az eredeti pillára a műt.

De azt a saját pilla tövéhez kell illeszteni és hozzá simítani, majd egy pumpa segítségével könnyíteni a száradás gyorsaságán. Miután megbizonyosodtunk, hogy már megszáradt a ragasztó, akkor jöhet ismételten az ölözőekben leírt cselekedet sor. Általában ilyenkor a legnagyobbal kezdünk, majd fokozatosan csökkentjük a mű pilla méretét, hogy a természetességre hassunk, de persze ez a vendégtől is függ. Már swarovski kövekkel is feldobhatjuk a hatalmas pillákat!
 
Mint minden mű dolognak, sajnos a gyönyörű 3D-s pilláknak is vannak hátrányai! Ezeket csak is úgy tudjuk elkerülni és csökkenteni, ha a megfelelő szakemberrel végeztetjük el!
Hogy miért?

* A megfelelő minőséggel tudjuk elérni a kívánt hatást.
* Hozzá értő, szakember végezheti csak.
* A rossz technika és a minőségű alapanyaggal való dolgozás miatt kihullhat saját pillánk a 3D-s pillákkal együtt.
* Saját pilláink ez által megritkulhat és ki is hullhat, mely nagyon sok idő múlva nő csak vissza, vagy szinte alig.
* A rossz technika miatt a pillák egymáshoz tapadnak, melyet kifésülni, szétszedni csak úgy lehet, hogy a mű pillákat leszedjük, melyet a speciális ragasztóval lehet csak leoldani. Sajnos tapasztalat is, hogy a vendégek ezeket nem veszik komolyan így inkább saját maguk oldják meg, így szó szerint kitépik a saját pillájukat, vagy ollóval levágják, ami szigorúan TILOS! Ez által a töltést is megnehezítik és elcsúfítják a szép pilláikat.
* Nem annyira hátránynak nevezném a következő indokot, de az idő igényes vendégeknek ez sajnos rossz hír, hiszen kb. 2 órába is telhet, mire gyönyörű pilláink lesznek.
* Talán ez sem eget rengetően hátrány, de valakinél sűrűbben kell járni, töltetni. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a mű pilla az fokozatosan fog hullani, és ha szeretnénk még továbbra is csodás pillákat, akkor akár 2-3 hét után már el kell menni, pótoltatni a kihullott pillákat!


A sok ellent mondás után jöjjön a felvidító része, hogy miért is előnyös rakatni 3D-s pillákat!

* A túl világos, rövid és még egyenes szempillájú hölgyeknek szinte ez a megváltás, hisz gyönyörű dús, hosszú és sötét pillákat tudunk vele varázsolni.
* Így nem kell minden nap sminkelnünk magunkat, hogy ez által is védjük bőrünket, mert annyira szépen felöltözteti a szemünket és még azt jobban ki is emeli!
* Minden szemet fel tudunk ezzel öltöztetni hála a sok fajta ívű, méretű és hosszúságú pillák miatt, mellyel az extrém pillákat és a természetes hatást is el tudjuk érni!
* Akár több hónapig is kibírja a 3D-s pilla, melyet csak 2-3 hét után kell újra töltetni, pótoltatni.
* Nem fogja irritálni a szemünket a megfelelő speciális szem alátét vagy a speciális ragasztó!
* A pillákat saját magunkénak fogjuk érezni, nem fog zavarni a látóterünkben és nem fogjuk úgy érezni, hogy lehúzná a szemünket!
* Látványosan ki fogja emelni a szemünket, melyet garantáltan mindenki észre fog vennie! Az előtte utána képen is látható lesz a különbség!
* Ha meguntad, amit kétlek, akkor egy speciális ragasztó oldóval le lehet szedni a pillákat, kíméletesen!

3D-s szempilla előtte-utána
 
Remélem tudtam segíteni, hogy eldöntsétek, hogy szeretnétek-e gyönyörű 3D-s pillákat vagy nem!

 

Otthoni arcápolás tippek és tanácsok


Arcápolás


arcpakolások, otthoni fogfehérítés, pattanások kezelése

Frizura készítési tippek és tanácsok


Frizurák


női frizurák, alkalmi frizurák, 2013-as hajstílusok

Műköröm készítés videók


Smink videók


smink tippek, tartós smink készítés, sminkek kezdőknek

 

Smink készítés házilag

Smink tippek, Smink kezdőknek, Tartós smink

Egy jó smink elkészítése közel sem annyira bonyolult, mint amilyennek az elsőre tűnik! Igaz sok lépésből tevődik össze, mint például a bőrtípusunknak megfelelő krémes állagú alapozó megtalálása, jó korrektor és szemhéjpúder kiválasztása, valamint a szakszerű spirálozás. A tökéletes szemöldök elkészítése is elsajátítható otthon a tükör előtt némi gyakorlással, ha pedig tartós sminket szeretnél arra is van néhány gyakorlatias házi praktikánk! Cikkeinkben a 3D-s szempilla előnyeiről és hátrányairól egyaránt említést teszünk, valamint ingyenes videó tutorialjaink segítségével ötletes alkalmi sminkeket varázsolhatsz magadnak akár egy bálra, akár egy esküvőre készülsz!

Címkék: smink tippek, smink készítés, lépésről lépésre, tartós smink titka, alkalmi smink, 3D-s szempilla, smink videók, soros műszempilla, szemöldök festés, smink esküvőre