eskuvo_fejlec.jpg

esküvő szervezési tippek

Esküvőszervezés otthonról

Gyakorlatias szakértői tanácsokat adunk a témában, hogy a Nagy Nap minél emlékezetesebb legyen! Segítünk megszervezni az esküvődet, és tippekkel ötletekkel látunk el, hogyan készüljön fel mind a menyasszony, mind a vőlegény élete legnagyobb napjára!


 

Szemezgető a nagy napra

Minden évnek megvan a maga színvilága és stílusa. Akik ügyesek és képben vannak a Google kereső használatával azok nagyon hamar rájönnek az aktuális divatirányzatról. A hazai piacon is egyre inkább elterjedtek a különleges szolgáltatásokat nyújtó szolgáltatók. Lehetőséget nyújtva nekünk hogy álmunk valóra váljon egy különleges nap erejére.

Az esküvőnk szervezését érdemes mihamarabb akár 1,5 évvel előbb el lehet kezdeni. Ezzel számos előnyre tehetünk szert. Esélyünk van jobban megismerni a hazai piac adta lehetőségeinket és ha időben lefoglalunk mindent, akkor akár még spórolhatunk is.

DIY - Azaz csináld magad!
csináld magad esküvő
Minden kreativitást érző menyasszony szeretne egy kicsit spórolni és valami személyeset belevarázsolni a napba. Sajnos elég sok fals információval, leírással találkozhatunk, ezért érdemes mihamarabb kipróbálni, azaz leellenőrizni, hogy valóban úgy működik e a dolog mint az adott honlap áradozik róla.

Nincs olyan nagyváros, ahol ne találnánk olyat, aki akár el is készíti neked az áhított apróságot. Érdemes az illető munkáit megtekinteni árajánlatot kérni és párhuzamot vonni ár érték arányában. Sokan inkább csak lelkesek de nem ügyesek, de kis idő ráfordítással akár gyöngyszemre bukkanhatsz.

stílus és divat, esküvői ötletekSTÍLUS & DIVAT

Azt gondolnánk, hogy nem lehet ennyire előre gondolkozni, de neked nem is kell. A divat házak és egyéb szolgáltatók tudják mivel kell készülni a következő évre. Neked csak egy feladatod van… válaszd ki azt ami neked tetszik. Sokan félnek egyfajta stílus keveredéstől, hogy illik e ez ehhez, az ahhoz és így tovább. De nem kell!

Bízz magadban. Hiszen minden, amit ti összeszedtek a ti stílusotokat tükrözi. Ettől lesz kerek a ti elképzelésetek. Plusz bátorságot adhat az a gondolat, hogy ha valami mégsem bevállalható, akkor figyelmeztetni fog titeket az adott szolgáltató.
INSPIRÁCIÓ

Rengeteg történettel találkozhatsz az interneten. Szerencsére egyre elterjedtebbek azok a magyar oldalak ahol magyar párok történeteit olvashatod el bakikról (amiken utólag már csak nevetnek) lehetőségekről, szolgáltatókról.

Itt egy személyes kedvencem egy menyasszonyom szemezgetései, gondolatai:
http://magicuniquewedding.blogspot.hu

Jó szórakozást hozzá!

 

Frizura készítési tippek és tanácsok


Frizurák


női frizurák, alkalmi frizurák, 2013-as hajstílusok

Smink készítési tippek és tanácsok otthonra


Sminkek


szempilla és szemöldök ápolás, sminkelés kezdőknek

Otthoni körömápolás tippek és tanácsok


Körömápolás


francia manikűr, köröm festés

 

Esküvőszervezés otthonról

Esküvőszervezés, Esküvői ruhák, Esküvői előkészületek

A Nagy Nap tökéletessé tétele nem egyszerű feladat, de tény, hogy mindenki szeretne emlékezetes esküvőt magának. Oldalunkon ebben nyújtunk szakszerű segítséget. Az esküvőszervezés előkészületeiben valamint a lakodalom lebonyolításában is hasznos tanácsokat nyújtunk a házasodni vágyó szerelmes pároknak. Az esküvői ruha kiválasztásától, a sminken és a frizurán át, egészen a meghívók tervezéséig mindent megtalálhatsz, amire csak szükséged lehet. Fontos, hogy megfelelő szakembereket válassz! Esküvőszervező munkatársunk gyakorlatias tanácsokkal könnyítik meg a választást azt illetően is, hogy például milyen fotóst kérj fel az álom esküvődre! Jó szervezést és hosszan tartó boldog házasságot kíván a Szépség Otthon csapata!

Címkék: esküvőszervezés, téli esküvő, nyári esküvő, lakodalom, esküvői előkészületek, meghívó készítés, nagy nap, eljegyzés tippek, esküvői fotós