divat.jpg

Otthoni divat és öltözködési tippek és tanácsok

Divat és öltözködés otthon

Nem kell mindig a legújabb trendek szerint öltözködnöd ahhoz, hogy csinos legyél. Ennek ellenére sokat javíthatsz a megjelenéseden, ha tudod mit vegyél fel a téli és tavaszi hidegebb hónapokban, vagy a nyári és őszi időszakban. Találd meg mi áll jól neked!


 

Flower power – újra hódít a virágos tavasz!

Annyira jó idő van mást most, így március elején, hogy bátorkodom előhozakodni már most az egyik idei legnagyobb trenddel. Biztosan Te is úgy vagy a szezonváltással mint én: szép, szép hogy minden hogy le lett árazva télről, de azért még is inkább a teljes áras tavaszi kollekcióért fáj a szíved. Nos, ha ettől a hónaptól kezdve igazán divatos szeretnél lenni, akkor a tartsd nyitva a kirakatok előtt a szemed.
  tavaszi virágos divat

Az idei tavasz nagy slágere ugyanis, a virágmintás alj (nem népies verzióban természetesen) lesz. Bármi ami a virágoskertből jön, most szerepel szoknyákon és nadrágokon egyaránt. Jó hír még, hogy ilyen darabokat high end verzióban is találhatsz, de a középkategóriás divatmárkák, sőt a vállfás turkálók is tartogatnak nem egy ilyen gyönyörű darabot.

Hogyan hordd?
 újra hódít a virágos tavasz
Úgy, mint Miranda Kerr. Na jó, ez egy Prada darab, de az elv mindenhol ugyanaz – ne kombináld más mintával. Használj hozzá basic, egyszínű darabokat, legyen szó harisnyáról, táskáról, felsőről vagy akár egy egyszerű sálról. Ezek közül is válaszd ki azokat a ruháidat, amelyik valamelyik árnyalata visszaköszön a virágos ruhádban. Minimál ékszerek, vékony láncok illenek legjobban ehhez a stílushoz. A jelszó pedig: kifinomultság.

A választás már csak a pénztárcádra és az ízlésedre van szabva!

 

Frizura készítési tippek és tanácsok


Frizurák


női frizurák, alkalmi frizurák, 2013-as hajstílusok

Smink készítési tippek és tanácsok otthonra


Sminkek


szempilla és szemöldök ápolás, sminkelés kezdőknek

Otthoni körömápolás tippek és tanácsok


Körömápolás


francia manikűr, köröm festés

Női divat tippek

Divat 2013, Alkalmi ruhák, Női divat, Divat tippek

A női divat szinte átszövi a mindennapjainkat. Hallunk róla a TV-ben, rádióban, olvashatunk róla az újságokban, magazinokban. Többen beleesnek abba a hibába, miszerint minden, amit látnak a kifutókon, magazinokban az jól nézhet ki saját magukon és az utcán is. Ez azonban nem így van. Nem szabad elfelejtenie senkinek a korát, illetve az alakját – divat tippjeink pont ezek elkerülésében segítenek. Nyáron szeretünk merészebb dolgokat is kipróbálni az öltözködésünkben, télen viszont azt gondolják sokan, hogy a trend háttérbe szorul. Jól be kell öltözni azt kész! Ez egy tévedés! A divat minden évszakban fontos és követhető, így télen is! A sál például az egyik olyan ruhadarab, amit több évszakban is tudunk használni. Tavasszal egy jó kiegészítőként szolgál, télen pedig melegít. Különböző méretű, anyagú, és színű sálak vannak, így a paletta nagyon széles. Tavasszal inkább a színesebb mintázatúakat részesítjük előnyben, míg télen a letisztult egyszerűbb formákat. Mindegyiket kipróbáltuk már, és szeretnénk pár ötletes és hasznos tippet adni nektek a sál hordás fortélyairól. A ruhák mellett a kiegészítőkre is ugyanakkora hangsúlyt kell fektetni. Egy szép ruha semmit nem ér egy megfelelő kiegészítő nélkül. De egy szép kiegészítő nemcsak a ruhát díszíti fel, hanem a viselőjét is. Akár ajándéknak is megfelelő lehet. A női divat mellett megmutatjuk azt is, hogy mi lesz 2013 divatja és, hogy milyen alkalmi ruhákat érdemes hordanunk idén, ha csinosak és divatosak szeretnénk lenni akár egy esküvőre, akár bálba készüljünk! Divat tippek minden mennyiségben!

Címkék: női divat, alkalmi ruhák, divat 2013, 2013-as divat, divat tippek, őszi, téli, nyári, tavaszi, divat trendek, kiegészítők, sál hordás, sál kötések