divat.jpg

Otthoni divat és öltözködési tippek és tanácsok

Divat és öltözködés otthon

Nem kell mindig a legújabb trendek szerint öltözködnöd ahhoz, hogy csinos legyél. Ennek ellenére sokat javíthatsz a megjelenéseden, ha tudod mit vegyél fel a téli és tavaszi hidegebb hónapokban, vagy a nyári és őszi időszakban. Találd meg mi áll jól neked!


 

Divat tippek: A kevesebb néha több

A divat szinte átszövi a mindennapjainkat. Hallunk róla a TV-ben, rádióban, olvashatunk róla az újságokban, magazinokban. Többen beleesnek abba a hibába, miszerint minden, amit látnak a kifutókon, magazinokban az jól nézhet ki saját magukon és az utcán is. Ez azonban nem így van. Nem szabad elfelejtenie senkinek a korát, illetve az alakját.

Vannak úgynevezett alap darabok, ilyen egy fekete szövetnadrág, egyenes szárú farmernadrág, fekete kisestélyi. Ezeket bátran felvehetjük szinte mindenhová, legyen szó munkahelyről,állásinterjúról, randevúról. Ezekhez jön azonban a többi ruhadarab, valamint kiegészítő, amiből többnyire adódik a gond. Kevesen tudnak az alakjuknak megfelelő színben és formában öltözni.

divat tanácsok, stílus megválasztás, színhasználat, öltözködési tippek

1. Ügyelj a csípőre

Hiba lehet: szélesebb csípőre, szűk alj

Tipp: kevésbé passzentos alj részt válassz, ez természetesen nem azt jelenti, hogy „zsákba kell bújni”! Ugyanúgy te is lehetsz szexi és vonzó. 

Ilyen esetekben a test legvékonyabb részére kell felhívni a hangsúlyt, akár egy vastagabb övvel a derék részen. 

 

2. Megfelelő fehérneműRossz fehérnemű választás, megfelelő fehérnemű

Hiba lehet: nem megfelelő alsónemű kiválasztása

Tipp: az alkatodnak megfelelő fehérneműt válassz, mind a melltartók, mind az alsóneműk terén.  Érdemes testszínű fehérneműt beszerezni, ami szinte minden ruhadarab alá passzol. Figyelem, a szilikon pánt nem divat, ciki! Válassz olyan melltartót, ami pánt nélkül is tart, így elkerülheted a kilógó pántokat.


Csíkos-pöttyös

3. Ne keverd a szezont a fazonnal!

Hiba lehet: különböző stílusok keverése

Tipp: ne vegyél fel sportosat elegánssal. Minden viseletnek megvan a maga helye. Hiába dolgozol egy irodában, ahol csak deréktól felfelé látszódsz, nem mutat jól az edzőcipő a szövetnadrággal. Sokan nem bírják a magas sarkú cipőket, ez nem gond, hisz választhatsz teli talpú vagy lapos mégis nőies cipőket.


Hiba lehet: túl sok minta, túl sok kiegészítő

Tipp: amit ne felejts a kevesebb néha több. Reggel mindenki rohanásban van, nincs ideje semmire, mégis szerintem megéri azt a 10 percet, hogy normálisan nézzünk ki ne úgy mint egy papagáj.

Ha viselünk egy feltűnőbb övet, esetleg felsőt, ne válasszunk hozzá egy nagy köves nyakláncot vagy karkötőt, maradjunk a jól megszokott egyszerűség mellett.  Valamint csíkos felsőhöz ne húzzunk pöttyös alsót és kockás sálat. Nem egy nyerő összeállítás, bár külön-külön jól mutat.

 

Frizura készítési tippek és tanácsok


Frizurák


női frizurák, alkalmi frizurák, 2013-as hajstílusok

Smink készítési tippek és tanácsok otthonra


Sminkek


szempilla és szemöldök ápolás, sminkelés kezdőknek

Otthoni körömápolás tippek és tanácsok


Körömápolás


francia manikűr, köröm festés

Női divat tippek

Divat 2013, Alkalmi ruhák, Női divat, Divat tippek

A női divat szinte átszövi a mindennapjainkat. Hallunk róla a TV-ben, rádióban, olvashatunk róla az újságokban, magazinokban. Többen beleesnek abba a hibába, miszerint minden, amit látnak a kifutókon, magazinokban az jól nézhet ki saját magukon és az utcán is. Ez azonban nem így van. Nem szabad elfelejtenie senkinek a korát, illetve az alakját – divat tippjeink pont ezek elkerülésében segítenek. Nyáron szeretünk merészebb dolgokat is kipróbálni az öltözködésünkben, télen viszont azt gondolják sokan, hogy a trend háttérbe szorul. Jól be kell öltözni azt kész! Ez egy tévedés! A divat minden évszakban fontos és követhető, így télen is! A sál például az egyik olyan ruhadarab, amit több évszakban is tudunk használni. Tavasszal egy jó kiegészítőként szolgál, télen pedig melegít. Különböző méretű, anyagú, és színű sálak vannak, így a paletta nagyon széles. Tavasszal inkább a színesebb mintázatúakat részesítjük előnyben, míg télen a letisztult egyszerűbb formákat. Mindegyiket kipróbáltuk már, és szeretnénk pár ötletes és hasznos tippet adni nektek a sál hordás fortélyairól. A ruhák mellett a kiegészítőkre is ugyanakkora hangsúlyt kell fektetni. Egy szép ruha semmit nem ér egy megfelelő kiegészítő nélkül. De egy szép kiegészítő nemcsak a ruhát díszíti fel, hanem a viselőjét is. Akár ajándéknak is megfelelő lehet. A női divat mellett megmutatjuk azt is, hogy mi lesz 2013 divatja és, hogy milyen alkalmi ruhákat érdemes hordanunk idén, ha csinosak és divatosak szeretnénk lenni akár egy esküvőre, akár bálba készüljünk! Divat tippek minden mennyiségben!

Címkék: női divat, alkalmi ruhák, divat 2013, 2013-as divat, divat tippek, őszi, téli, nyári, tavaszi, divat trendek, kiegészítők, sál hordás, sál kötések